RSS

UMNO DAH JADI UNNO ????

04 Dec

Tak tau la tang mana Mak Long hang dapat gambaq neh…

Dia la yang punya mau nih, Mak Long hang suruh jugak-jugak Pak Long boh gambaq yang kononnya lawak sangat bagi dia…

Dia punya gelak guling-guling, dari dapoq sampai ke serambi lepaih tengok gambaq nie… tak tau tang mana yang lawaknya… hangpa tengok lawak ka bila Nepal dah boleh join perhimpunan agung Umno…

 


Patut pun Pak Long tengok ramai dah Nepal la nie, ramai jugak depa yang meniaga… tak kurang yang jadi jaga… Memang pandai sungguh depa jaga, habih serba mak neneknya sampai kat anak dara bangsa kita pun depa pakat-pakat jaga… haha…

Patut la Nepal pakat mai buat ramai, rupa-rupanya depa nak tubuh UNNO… United Nepal Nasionalis Organization.

Wassalam…

http://paklongonline.blogspot.com/

 
Tinggalkan komen

Posted by di 4 Disember 2012 in ISU SEMASA

 

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: