RSS

Norman Kru diserang Faizal Tahir dan Ahmad Idham

29 Apr

Oleh: DUKUNPASIR

Sebagai Islam , kita diingatkan ….rezeki itu dari Allah dan kita cuma boleh berusaha sambil memohon pada Allah diberikan rezeki……bukan pada manusia,bukan pada pokok juga bukan pada INDUSTRI…..cuma pada Allah!

Norman Kru memang penulis kagum dengan pencapaian beliau dalam industri hiburan dan perniagaan…..memang Norman antara usahawan yang penulis sanjung………TAPI …….itu tidak bermakna penulis bersetuju dengan KENYATAAN BELIAU INI…..

 

 

Jangan menidakkan kemampuan dan rezeki dari Allah…..Adakah bukti kerajaan PAS di Kedah dan Kelantan TIDAK BENARKAN ARTIS KESANA?? Tidak benarkan artis buat pertunjukan disana….Yang bukti benar dan nyata ialah PIHAK DISANA yang tidak benarkan artis buat persembahan dinegeri tersebut sebab POLITIK sempit pihak disana…..

 

Itu satu fakta…Fakta kedua, nak buat persembahan di Kelantan dan Kedah perlu JAGA IMEJ ISLAM……adakah salah saranan untuk mengajak orang menutup aurat ini?? Kita hendak kembali dan mendidik orang ke arah islam atau ke arah barat??

Lihat contoh di Iran ……apakah industri hiburan mereka mati bila dasar dasar islam digunakan?? Oklah malas nak cerita panjang…kita panjangkan isu ni dengan pemberi pendapat tentang isu ini…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tinggalkan komen

Posted by di 29 April 2013 in PRU 13

 

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: